Tjenester

Apility leverer et bredt spekter av tjenester innenfor webteknologi.

Nettsider

Vi har levert over 300 små og store nettløsninger, fra enkle landingssider til store komplekse portaler. Med smarte løsninger og erfaring med mange problemstillinger kan vi levere prosjekter raskt i høy kvalitet.

E-handel

Fra nettbutikker til komplekse billettsystemer. Apility har lang erfaring med komplekse e-handelsprosjekter. Det nyeste innenfor betalingsløsninger sammen med en svært moderne teknologistack gjør at vi kan levere prosjekter med høy kvalitet.

Integrasjoner

Vi er eksperter på APIer, og har lang erfaring med enkle og komplekse integrasjoner med ERP-systemer, betalingsløsninger og alt annet som trengs for god dataflyt og automasjon mellom systemer.

Applikasjoner

Vi leverer skreddersydde applikasjoner og arbeidsverktøy for å digitalisere og automatisere arbeidsprosesser, både til desktop og mobil. Vi har levert mobilapper med over 50 000 nedlastinger, og arbeidsverktøy som brukes av helsesektoren.

Design, UX og innsikt

Gjennom innsikt og design av sømløse digitale brukeropplevelser kan vi levere løsninger som engasjerer og konverterer. Vi leverer prosjekter helt fra tidlig datainnsikt og analyse, gjennom ux, grafisk design og brukertesting.

Digital marketing

Vi har verktøy og systemer for smart bruk av digital markedsføring. Vi kan bistå med oppsett og konfigurasjon av digitale markedsføringssystemer, sporing og konverteringsmåling, SEO med mer.

Har du en idé eller et prosjekt du ønsker å diskutere med oss?

Ta kontakt for et uforpliktende møte