Lidenskap for å forenkle og forbedre

 

I Apility har vi stor lidenskap for å utvikle produkter som gjør både produksjon og drift av løsninger enklere og bedre. Vi leverer en av de mest innovative webplattformene på markedet og har levert flere hundre webprosjekter siden oppstarten i 2010. Tekst.
 

Vårt mantra er at smart bruk av teknologi er det viktigste verktøyet vi har for å løse utfordrende problemstillinger, effektivisere arbeidsoppgaver og automatisere repetative jobber. Netflex-plattformen er et bevis på dette. Ved å sette sammen gode komponenter har vi bygget en webplattform som automatiserer det meste av repetative oppgaver i et webprosjekt. Dette gjør Netflex til en av våre viktigste leveranseverktøy i våre tjenester. 

Om selskapet
Apility er et teknologiselskap med base i Bergen. Vi er åtte ansatte med lidenskap for webteknologi. Selskapet er en del av Media Bergen konsernet. Media Bergen er en av de største kommunikasjonshusene i Norge.

Konsernet består av selskaper innenfor reklame, design, teknologi, digital markedsføring, PR, film, 3d og animasjon mm. For oss som teknologiselskap gir dette muligheter til å bygge skreddersydde team tilpasset prosjektene til kundene. Vi kan for eksempel hente UX-designere, animatører, seo-eksperter og tekstforfattere fra de andre selskapene, og levere totalprosjekter innenfor web. Selskapene i konsernet har et godt samarbeidsklima og vi spiller hverandre gode med faglig utveksling og erfaringsdeling.

 

 

 

 

Selskapsinformasjon


Apility AS
Org.nr: 995849909MVA
Registrert: 2010
Antall ansatte: 8

Kontaktpersoner


Olav Øyen
Daglig leder
T: 416 59 406
E: olav@apility.no

Ove Grønnevik
Styrets leder
E: ove@mbkonsern.no