Bli bedre kjent med oss

Som tjenestene våre tilsier er Apility et teknologiselskap,
men hva er det som skiller oss fra de andre?

Innsikt i forretning og brukere trumfer fancy teknologi

Joda, vi elsker teknologi, men forutsetningen for at vi bygger noe som skaper resultater er at vi har forstått problemstillingene dine, bransjen din, og kundene dine. 

Det gjør vi med flinke teknologer og designere som stadig er ute etter å lære noe nytt, og som har gode verktøy for innsikt i de dataene du måtte ha tilgjengelig.

Vi bryr oss om det vi leverer, også etter lansering

I Apility jobber vi langstiktig med alle kunder. Vi er ikke bare innleide hoder i en periode. For deg som kunde betyr det at vi leverer kvalitet vi kan stå inne for i lang tid fremover, at vi vil følge deg som kunde så lenge vi får lov, og at vi jobber sammen med deg for å skape resultater av det vi har levert.

Når vi har det gøy,
leverer vi bedre

Vi er unge, uformelle og godt over gjennomsnittlig teknologiinteresserte. Den faglige interessen står høyt hos oss, og vi utforsker hele tiden nye teknologier og løsninger for å være en spydspiss innenfor vårt fagfelt.

Vi er ikke glad i store tunge prosesser, og jobber smidig og iterativt og bruker heller tid på å bygge og lære, og deretter forbedre.

Og så er vi skikkelig trivelige folk.

Færre teknologier og språk gir bedre kvalitet

Av og til kan det å komme til en teknologileverandør være som å komme på en restaurant med 130 retter på menyen der alt smaker nesten likt.

Apility leverer ikke et mylder av forskjellige plattformer og språk. Vi har valgt teknologi og plattformer vi mener kan løse de fleste problemstillinger, og velger å fordype oss i disse for å levere kvalitet både i prosjektperioden, og i tiden med drift.

Om selskapet

Apility er et teknologiselskap med base i Bergen. Vi har jobbet med webteknologi og produktutvikling siden 2010, og har levert over 300 små og mellomstore teknologiprosjekter. Selskapet er en del av Media Bergen-konsernet som er en av de største kommunikasjonshusene i Norge.

I Apility er vi teknologer med bred kompetanse innenfor web, mobil, design og digital brukeropplevelse (UX). Vi har lang erfaring med digital forretningsutvikling og har hjulpet både startups og etablerte selskaper med å utvikle produkter og konsepter som skal fungere i en digital verden.

Selskapsinformasjon

Apility AS
Org.nr: 995 849 909 MVA
Registrert: 2010

 

Spørsmål?

Olav Øyen
Daglig leder
Telefon: 416 59 406
E-post: olav@apility.no