Lidenskap for å forenkle og forbedre

 

I Apility har vi stor lidenskap for å utvikle produkter som gjør både produksjon og drift av løsninger enklere og bedre. Vi leverer en av de mest innovative webplattformene på markedet og har levert flere hundre teknologiprosjekter siden oppstarten i 2010.
 

I Apility befinner vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Sammen med våre søsterselskaper i Media Bergen utvikler vi smarte løsninger og produkter for våre kunder. 

Vårt mantra er at smart bruk av teknologi er det viktigste verktøyet vi har for å løse utfordrende problemstillinger, effektivisere arbeidsoppgaver og automatisere repetative jobber. Netflex-plattformen er et bevis på dette. Ved å sette sammen gode komponenter har vi bygget en webplattform som automatiserer det meste av repetative oppgaver i et webprosjekt. Dette gjør Netflex til en av våre viktigste leveranseverktøy i våre tjenester. 

Om selskapet
Apility er et teknologiselskap med base i Bergen. Vi er en gjeng med lidenskap for webteknologi. Selskapet er en del av Media Bergen konsernet som er av de største kommunikasjonshusene i Norge.

I Apility er gjennomsnittsalderen lav. Vi har fokus på at det skal være gøy å utøve faget sitt, og ha stor variasjon i typen prosjekter du jobber med. Vi kan tilby deg jobb i et spennende gründermiljø, med fokus på ny teknologi Det unge miljøet i Apility gjør også at det sosiale står høyt. Vi har mange sosiale aktiviteter alene, og sammen med de andre selskapene i konsernet. Dette gir et tett forhold mellom selskapene i konsernet, og gode rammer for tverrfaglig samarbeid.

Konsernet består av selskaper innenfor reklame, design, teknologi, digital markedsføring, PR, film, 3d og animasjon mm. For oss som teknologiselskap gir dette muligheter til å bygge skreddersydde team tilpasset prosjektene til kundene. Vi kan for eksempel hente UX-designere, animatører, seo-eksperter og tekstforfattere fra de andre selskapene, og levere totalprosjekter. Selskapene i konsernet har et godt samarbeidsklima og vi spiller hverandre gode med faglig utveksling og erfaringsdeling.

 

 

Selskapsinformasjon


Apility AS
Org.nr: 995849909MVA
Registrert: 2010

Kontaktpersoner


Olav Øyen
Daglig leder
T: 416 59 406
E: olav@apility.no

Ove Grønnevik
Styrets leder
E: ove@mbkonsern.no