Netflex-plattformen

Netflex er webplattformen vi bygger og drifter alle våre løsninger på.

Mer enn et CMS

Netflex er en skybasert og brukervennlig webplattform for digitale løsninger med mange muligheter, fokus på enkelhet i administrasjon og vedlikehold, i tillegg til gode muligheter for vekst og utvidelse. På Netflex-plattformen bygger vi alt fra enkle nettsider til større nettbutikker, apper og digitale økosystemer.
 

Høy oppetid

Vi tar oss av all drifting, overvåking og vedlikehold. Vi har redundant infrastruktur, vakttelefon, og monitorerer systemene våre 24/7. Infrastrukturen vår er trygt plassert hos verdens største skyleverandør, Amazon Web Services (AWS).

Innholdsredigering

Alle skal kunne bruke plattformen vår uten å være IT-eksperter. Innholdet redigerer du enkelt direkte i designet, slik at du hele tiden ser hvordan sluttresultatet vil bli.

E-handel

Rapporter, statistikk og detaljer om de siste kjøpsordrene er alltid oppdatert og lett tilgjengelig.

Innhold i flere kanaler 

Innholdet du legger inn i Netflex kan vises både på nettsider, i apper og hvor du vil ved hjelp av innebygde API-er i plattformen. 

Kundedata og personvern

I kundedatabasen samles alle data på en kunde i ett kundeobjekt. Dette gir deg full kontroll på kundedata, og følger GDPR om krav til innebygd personvern.

Nyhetsbrev og SMS

Du kan enkelt sende ut nyhetsbrev og SMS basert på kundegrupper og utvalg. Utviklingen i åpnede nyhetsbrev og klikkede lenker kan også følges i etterkant.

Bildekomprimering

Alle bilder du laster opp i Netflex blir automatisk komprimert og skalert i henhold til designet og til ulike enheter. Dette gjør lastetiden så lav som mulig.

Auto embedding

Embedding av video og andre ressurser er så enkelt som å lime inn lenken til feks YouTube, og systemet ordner resten.