Apility søker:
Utviklere under utdannelse

Trenger du jobb ved siden av studiene? Apility er alltid på jakt etter studenter under utdannelse innenfor UX/Brukeropplevelse og Informatikk. 

Hos oss vil du få svært relevant arbeidserfaring som er gull verdt når du skal ut i jobb etter endt utdannelse.

I Apility befinner vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Sammen med våre søsterselskaper i Media Bergen utvikler vi smarte løsninger og produkter for våre kunder. 

Vi holder til på Marineholmen i Bergen, sammen med flere andre selskaper i Media Bergen konsernet. Dette er et spennende miljø med mange selskaper innenfor både teknologi, kommunikasjon, design og reklame.

I Apility er gjennomsnittsalderen lav. Vi har fokus på at det skal være gøy å utøve faget sitt, og ha stor variasjon i typen prosjekter du jobber med. Vi kan tilby deg jobb i et spennende gründermiljø, med fokus på ny teknologi.

Noen av arbeidsoppgavene som utviklere og ux-designere hos oss jobber med er:

  • Systemutvikling på våre produkter og apier
  • Produksjon på faktiske prosjekter mot kunder
  • Brukerstøtte mot eksisterende kunder
  • Dokumentasjon og testing

Ønskede personlige egenskaper:

  • God på å samarbeide, men kan også jobbe selvstendig.
  • Teknologiorientert og interessert i ny teknologi.
  • Sosial - du trives i dialog med kunder og samarbeidspartner.

Hos oss har alle allsidig bakgrunn og kan hjelpe deg til å bli enda flinkere innen ditt fag, samtidig som du blir kjent med mennesker i miljøet som skal være en del av din arbeidshverdag i fremtiden. Vi tilbyr god timelønn med en lønnsstige det er lett å klatre i, samt fleksible arbeidstider tilpasset dine studier.

Har du spørsmål om stillingen, eller ønsker å ta en prat? Kontakt daglig leder Olav Øyen på telefon 41 65 94 06 eller send en e-post til olav@apility.no.

Søknader kan sendes på e-post til olav@apility.no. Vi behandler alle søknader konfidensielt.