Vi er alltid på jakt etter de
skarpeste teknologene

Karriere i Apility

I Apility befinner vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. Sammen med våre søsterselskaper i Media Bergen utvikler vi smarte løsninger og produkter for våre kunder. 

Vi holder til på Marineholmen i Bergen, sammen med flere andre selskaper i Media Bergen konsernet. Dette er et spennende miljø med mange selskaper innenfor både teknologi, kommunikasjon, design og reklame.

I Apility er gjennomsnittsalderen lav. Vi har fokus på at det skal være gøy å utøve faget sitt, og ha stor variasjon i typen prosjekter du jobber med. Vi kan tilby deg jobb i et spennende gründermiljø, med fokus på ny teknologi.

Det unge miljøet i Apility gjør også at det sosiale står svært høyt. Vi har mange sosiale aktiviteter, også sammen med de andre selskapene i konsernet. Dette gir et godt forhold mellom selskapene i konsernet, og et godt samarbeidsklima og kultur for kompetansedeling på tvers av selskapene.

Studenter:

I Apility er vi alltid på jakt etter flinke utviklere eller ux-designere under utdannelse. Hos oss får du relevant arbeidserfaring som er gull verdt når du skal ut i jobb etter endt utdannelse.