Karriere i Apility

I Apility bygger vi teknologi andre bare snakker om.
Er du klar for en mer spennende arbeidshverdag?

Vi er ikke som andre teknologiselskaper

I Apility er vi ikke utleide konsulenter. Vi sitter alltid sammen, ikke ute hos kunder. Vi spiller hverandre gode og bygger kompetanse internt i selskapet. 

Vi bryr oss om det vi leverer, også etter det er live, og bygger alt på samme, moderne teknologistack.

Det gir deg forutsigbarhet, bedre rammer for at du kan lære ny teknologi, og et mye sterkere samhold i teamet. Derfor trives både de som jobber i, og med Apility.

 

Når vi har det gøy, leverer vi bedre

I Apility er vi unge, ujålete og over gjennomsnittlig teknologiinteresserte. Den faglige interessen står høyt hos oss, og vi utforsker nye teknologier og løsninger sammen for å hele tiden være en spydspiss innenfor vårt fagfelt.

Vi har et godt sosialt miljø der alle skal trives, og har det gøy både på og utenfor kontoret. Vi drar på turer sammen flere ganger i året, har hackatons, fagkvelder, debriefer og fester både med og uten kunder og partnere.

 

Teknologimiljø med forretning og design i bunnen

I Apility er vi teknologifolk med forretningsforståelse. Vi bygger smarte løsninger for kundene våre, som skaper verdi og gir bedre innsikt.

De som jobber i Apility har roller som full-stack utviklere, front-end utviklere, tech-leads, ux-designere, prosjektledere og digitale markedsførere.

 

Høres det spennende ut?

Se våre ledige stillinger under

Tech leads/
full-stack utviklere

Vi er på jakt etter flere spesialister på webteknologi som kan fungere som tech-lead, så vel som rådgiver for våre kunder, og ikke minst dyktig utøvende kolleger. Vil du jobbe med teknologier som vue.js, node, laravel og AWS?

Les mer om stillingene »

Junior webutviklere

Er du student på et teknologistudie eller er selvlært utvikler som har lyst å ta steget ut i teknologibransjen?

Vi ser alltid etter flinke juniorer til å bli en del av Apility. Hos oss får du utfordringene som skal til for at du kan ta steget opp til full-stack utvikler.

Les mer om stillingene »

Marketing lead

Er du en digital markedsfører med teknisk bakgrunn og ønsker å jobbe med noe mer utfordrende? Bli med å utvikle våre marketingprodukter, samtidig som du er ansvarlig for Apilitys markedsføring utad. Vi ser etter deg som kan være en evangelist for Apility, og som brenner for teknologidrevet markedsføring.

Les mer om stillingen »